perjantai 25. maaliskuuta 2016

Suklaavohvelit

Yllättävää näissä vohveleissa on se, että ne ovat suklaasta huolimatta vähemmän makeita, kuin tavalliset vohvelit. Sopivat siis hyvin välipalaksi. (Tosin edelleen pidän enemmän alkuperäisistä)





















Suklaavohvelit:
100g juoksevaa rasvaa
1 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
3 munaa
2½ dl vehnäjauhoja
1.75 dl maissitärkkelysjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 dl maitoa
100 g tummaa suklaata

Sekoita kulhossa rasva, sokeri ja vaniljasokeri. Sekoita munat joukkoon yksitellen. Yhdistä jauhot, tärkkelysjauhot ja leivinjauhe keskenään ja lisää vuorotellen maidon kanssa taikinaan. Raasta suklaa hienoksi ja kääntele taikinaan. Paista kullanruskeita vohveleita. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti