sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

RisottoPaella


Olen käynyt maistamassa Espanjalaista Paellaa ihan Espanjassa asti, mutta jotenkin en osaa löytää siitä sitä juttua. Mielestäni se on vain jotenkin "tunkkainen" ja kuiva versio raikkaasta ja pirteästä risotosta. Näinpä oma Espanjalainen paella jäi kovasti risoton tasolle, kun jätin siitä simpukat, jättikatkaravut ja sitruunan pois... Eli ne kaikki paellan tunnusmerkit??
No, näin meillä lautaset tyhjenivät nopeasti vatsanpohjille, eli tyytyväisiä ollaan.



















RisottoPaella:
1 Pkt (300-400g) Kana-/broilerifileitä
2,5 dl riisiä
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
5 dl kanalientä (½ kanaliemikuutio liuotettuna 5 desiin kiehuvaa vettä)
Paprikamaustetta
pippuria
ripaus suolaa
½ pss katkarapuja
Herkkusieniä (tuoreita tai säilyke)
Herne-maissi-paprikasekoitusta

Kuutioi kanafileet ja paista suuressa pannussa öljyssä kypsiksi. Lisää riisi ja silputut sipuli ja valkosipulinkynnet. Lisää myös hieman öljyä ja paista läpikuultaviksi. Lisää kanaliemi ja mausteet. Kypsytä kunnes riisi on kypsää. Lisää sulaneet katkaravut, sieniviipaleet ja kasvissekoitus. Kuumenna. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti