maanantai 15. helmikuuta 2016

Minttusuklaakuppikakut

Kaksivärinen kuorrutus on kyllä todella upean näköinen muffinsin päällä, eikä se tarvitse lisäksi enää mitään muuta. Minttukuorrutetta kannattaa maistaa aromin lisäämisen jälkeen. Itselläni mintun maku jäi aika vaisuksi, joten aromia olisi huoletta voinut lisätä. Pursotin kuorrutteen suklaahippuja sisältävien muffinssien päälle, joista puolet oli maustettu kaakaojauheella.

Kuorrutus:
200g huoneenlämpöistä voita 
6 dl tomusokeria
1 tl vaniljasokeria
1 rkl vettä
2 rkl kaakaojauhetta
1/4 tl piparminttuaromia
2-3 tippaa vihreää karamelliväriä

Vatkaa voi, sokerit ja vesi tasaiseksi. Jaa kreemi kahteen osaan. Lisää toiseen osaan kaakaojauhe ja toiseen piparminttuaromi ja vihreä väri. Sekoita molemmat hyvin. Aseta suurikokoinen tähtitylla pursotinpussiin. Lusikoi pussin toiselle laidalle suklaakreemi ja toiselle laidalle minttukreemi. Pursota kreemiä jäähtyneiden muffinssien päälle aloittaen ulkoreunasta ja kiertäen keskelle. Tarjoa samana päivänä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti