perjantai 15. tammikuuta 2016

Mansikkajäätelö


Tästä ohjeesta saa aika reilun kulhollisen jäätelöä pakkaseen. Mutta eipä sekään määrä kauaa ehdi odotella kun käyn pari kertaa päivässä vähän "maistelemassa". On meinaan TOSI hyvää! Menee aika kovaksi lusikoida kulhoon, mutta lusikan voi kastaa kuumaan veteen ja jo onnistuu.

Mansikkajäätelö:
5 dl kuohukermaa
1 tlk kohdensoitua maitoa
250g mansikkasosetta
1½ rkl vaaleaa siirappia
2 rkl ruokosokeria

Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita kohdensoitu maito ja mansikkasose keskenään. Lisää siirappi ja sokeri. Nostele kermavaahto varovasti joukkoon. Sekoita tasaiseksi ja kaada tarpeeksi suureen kulhoon. Pakasta yön yli. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti