torstai 14. tammikuuta 2016

Kuuma Pastramvoileipä

Kenen tekee mieli kunnon amerikkalaista, tuhtia, lihan rasvaa tirskuvaa sandwichia??
Vaikka päivän sana on nimenomaan Pastram, jouduin kuitenkin soveltamaan... kaikenmoisia blogeja ja sivustoja tutkailtuani, en siltikään päässyt jyvälle, mitä tämä pastram todellisuudessa on. Jonkinlaista maustettua, pitkään kypsytettyä, (sisä)filettä??? Joissain sanottiin härkää, jossain nautaa, jossain jopa ankkaa! 
Itse koen paahtopaistin olevan tarpeeksi lähellä tätä Pastramia ja rakensin voileivät siitä.  

Kuumat Pastram(paahtopaisti)voileivät:
3-4lle
1/2 dl lihalientä
150g pastramleikkeleitä (paahtopaistileikkeleitä)
150g suolalihaleikkeleitä
6-8 paahtoleipää tms.
Sinappia
Emmental -juustoa
Coleslawta

Lämmitä lihalientä ja lihoja 100 asteisessa uunissa n. tunti kunnes lihat ovat lämmenneet. Kääntele lihoja välillä. Paahda leivät. Voitele jokainen leipä sinapilla kasaa puolelle leivistä reilusti lihaa, pari juustoviipaletta ja coleslawta. Laita toinen leipä päälle. Tökkää hammastikku leivän läpi tueksi. Voit halutessasi leikata leivän puoliksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti