sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Puimurikakku

Nyt taas tovin jälkeen otan itseäni niskasta kiinni ja päivitän blogia. Jotenkin tuo kuvien koneelle tuominen tuntuu toisinaan ylivoimaselta, enkä näin ollen myöskään saa kirjoitettua tekstiäkään. Nyt kuitenkin kamera kouraan ja piuhaa koneeseen!!

Syksyn teemanahan on nyt puinnit, jotka onnellisesti saatiin päätökseen toissaviikolla. Ja kaikki saatiin pellosta pois, joten tyytyväinen sietää olla. Myötätuntoni niille, joilla tavaraa jäi puimatta...

Onnittelin tästä hienosta suorituksesta leipomalla Juholle ja sen iskälle kakun. Sai sitä muutkin syödä.

Päälle "taiteilin" sokerimassasta puimurin. Tottakai Claas -merkkisen! Itse naureskelin (pettyneenä), että ei se nyt kuitenkaan ihan siltä näyttänyt, miltä piti. Pikemminkin tuli mieleen pyörillä kulkeva videokamera. Ei se pöydän kanssa kuitenkaan niin pahalta näytä. Onneksi... No okei tässä kuvassa puimuri näyttää taas ihan typerältä. Ihan hauska lasten kakku ehkä... (siis lapsen tekemä kakku...

 Tein tavallisen kaakaokakkupohjan ja väliin laitoin mummon omenahilloa ja vaniljavaahtoa. Kostutin vahvahkolla mehukatilla. Alimmaiseen väliin ja päälle ripottelin suklaamurusia ja kuorrutuksena on vihreällä pastavärillä värjättyä kermaa, jonka pursotin ruohotyllalla.

Ruohotyllaa mulla ei alun perin ollutkaan, joten täytyi käydä kotimatkalla kaupan kautta. Sieltä löysin Städerin tyllasetin, jossa monenmoisia tyllia ja kaksi ruusunaulaa. Mukaan lähti myös valkoista ja mustaa sokerimassaa puimuria varten ja tietysti se vihreä pastaväri.
Tässä setissä siis 26 tyllaa mm. ruohotylla, pari ruusutyllaa, kirjoitustyllia ja tähtityllia yms.
2 ruusunaulaa ja yksi kiinnitysosa, jolla tyllan saa tukevasti pursotinpussiin kiinni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti