keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Tupperit

Olipas aika jännää, kun tänään emännöin Tupperwarekutsuja.  Pari viikkoa sitten, äiti otti mut mukaan sen työkaverin tupperkutsuille. Nepäs osasivatkin yllättää kun uutuuden viehätyksessä innoistuin kaikenlaisesta, mitä esiteltiin. Kaikista magein juttu oli suuri lettupannu, joka oli emännänlahjana. Tästä haltioituneena otin itselleni kutsut ja nyt se lettupannu on mun!

Tässä kuvia illan tarjoiluista. Lisäksi tein myös pitsakierteitä, mutta niistä en ehtinyt ottaa kuvaa, kun keittiöön ei emännällä ollut asiaa ja sittenhän kaikki olikin jo syöty.

                               Tässä omenapiirakka rapeassa taikinakuoressa. Ylistettiin kovasti.
                               Salaisuus piilee mummon omassa omenahillossa ;)

 Kahden moussen suklaakakku. Valkosuklaamoussea ja tummasuklaamoussea kismet-pohjalla. Mousseissa kaksi liivatelehteä, jotta jähmettyivät vähäsen enemmän. Päällä on valkosuklaa-mustikka-murulevyhiutaleita. Kalev suklaa osoittautui todella maukkaaksi ja laivalta löytynyt iso levy riittää vielä toiseenkin kakkuun. Ruusut suklaasokerimassasta. Tätäkin kehuttiin paljon.


Vielä minttukrokantti-suklaakakku. Tuoksui taivaalliselta jo uunista otettaessa ja maistui kuivumisen pelosta huolimatta kolmen päivän päästä mahtavalle ja oli edelleen kosteaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti