maanantai 4. huhtikuuta 2016

Cordon Bleu eli Sveitsin leike 4.4.2016

GORDON BLEU -LEIKKELEET


Cordon bleu eli Sveitsin leike valmistetaan kai normaalisti porsaan lihasta. Itse pidän enemmän kanasta ja valmistinkin täytetyn pihvin broilerin fileestä. Ja voi jestas, kuinka olikin hyvää!

BroileriBleu:
Broilerifileitä
Savukinkkuviipaleita
Emmentaljuustoa
suolaa
pippuria
vehnäjauhoja
kananmunia
korppujauhoja

Leikkaa fileet taskuiksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Laita taskuun 2 siivua savukinkkua ja 2-4 siivua juustoa. Käännä tasku kiinni mahdollisimman tiiviisti. Kaada yhdelle lautaselle vehnäjauhoja. Riko toiselle lautaselle n.2 kananmunaa ja riko niiden rakenne. Kaada kolmannelle lautaselle korppujauhoja ja mausta suolalla ja pippurilla. Kieritä täytetyt fileet vehnäjauhoissa, sitten kananmunissa ja vielä korppujauhoissa. Paista voissa ja öljyssä molemmin puolin kullanruskeiksi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti