sunnuntai 28. helmikuuta 2016

Suklaasuffle


Aivan ihanan suklaisen jälkiruoan saa aikaan pienellä vaivalla. Sisältä vielä raa´ahko suklaaunelma tarjotaan vaniljajäätelön kanssa kun se on vielä lämmintä. 

Suklaasuffle:
3 rkl voita
2 rkl kaakaojauhetta
93 g tummaa suklaata
½ tl vanilja-aromia
2 keltuaista
2 valkuaista
2 rkl sokeria
ripaus suolaa

Kuumenna uuni 190 asteeseen. Voitele kaksi vuokaa 1 rkl voilla. Jauhota vuoat hyvin kaakaojauheella. Sulata suklaa ja 2 rkl voita. Sekoita tasaiseksi. Vatkaa keltuaiset sekaan kunnes tasaista. Vatkaa valkuaiset, sokeri ja suola kunnes vaahtoon nousee huippuja. Kääntele valkuaisvaahto suklaaseen varovasti. Kaada vuokiin ja paista n. 20 min. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti