tiistai 9. joulukuuta 2014

Piparikransseja

Pari päivää sitten meillä leijui keittiössä jouluisen piparin tuoksu. Pipparien paistelu on kivaa, vaikken valmiista kekseistä oikeastaan tykkääkään. Taikinasta sitäkin enemmän... Tällä kertaa tarkoitukseni oli uusia Piparikirkko parin vuoden takaa ja parannella ulkonäköä. Kiireen takia en sellaiseen projektiin kuitenkaan ehtinyt ryhtyä. Jos ensivuonna... Samaten ensi vuonna voisi kokeilla tehdä piparitaikina ihan alusta loppuun itse. Jotenkin kaupasta ostettu taikina on niin helppo ja nopea vaihtoehto. 
Nyt kuitenkin tärkeämpää oli suunnitella ja valmistaa jonkinlainen centerpiece/koriste piparista.
Halusin tehdä tähtipipareista yhdistelemällä suuremman tähden tai lumihiutaleen. Jonkin aikaa väkertelin pöydän ääressä, kun  sommittelin valmiita tähtipipareita. Jostain syystä kaikki on ajateltava ensin liian vaikeasti ja yritin asetella aluksi ihan liikaa pipareita. Yksinkertainen on kaunista ja 15 tähteä riittää.
Seuraavaksi koristeiden suunnittelua. Ideoita löytyi monta erilaista. Halusin kokeilla kaikkia vaihtoehtoja. Oikeanlaisella aikajärjestyksellä sekin onnistui ja lopputulokseen ei voi olla kuin tyytyväinen.

Muita vaihtoehtoja:
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti