tiistai 18. marraskuuta 2014

Minttuinen kahvi-suklaasyllabub

Makeaa Murmelin Täydeltä -blogissa ja Pauligilla on käynnissä kilpailu, jossa täytyy leipoa jotakin sellaista, johon tulee jotain Pauligin Frezza -kahveista.

Ensiksi, kun näin tämän kisan, koin ristiriitaisia tunteita. Kisa oli niin mielenkiintoinen. Mutta toisaalta se taas tuntui ajatuksena niin vaikealta ruveta kehittelemään reseptiä johon käyttäisi kahvia. Kun kahvi ei ole mikään lemppari mulle leivonnaisissa. 

Niin se kiinnostus vaan vei voiton, kun kaupassa huomasin kahvijuomat hyllyllä. Yhden Vaniljajuoman sitten ostin ja rupesin suunnittelemaan sille sopivaa reseptiä. 

Tälläisen aivan ihanan jälkiruuan sain sitten tuunailtua. Ja tästä tuli niiiiin hyvää. Vaniljakahvi saa suklaavaahdon maistumaan ihan suklaapehmikseltä vaniljaisella sivumaulla ja minttuinen kermavaahto tasoittaa makeutta. 

.

.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti