keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Perunarieskaa ja mökkeilyä

Perjantaina 13.7.2012 aijottiin lähteä mökkeilemään Joutsaan vanhempieni mökille viettämään laatuaikaa perheen kanssa. Eipä sielläkään turhan usein tule käytyä, kun itse kävin kaksi vuotta sitten viimeksi ja ensimmäistä kertaa. Nyt siis paperille rustatun ajo-ohjeen kanssa 1½ tunnin matkalle kolmen "taitavan" kartanlukijan seurueella (itseni mukaan lukien). Minähän siinä olin kuskina... Katastrofin ainekset siis valmiina kun päivämääräkin oli osuva!

Paria päivää aikaisemmin oltiin  tehty perunamuusia, jota jäi yli juuri sopivasti pyöräyttääkseni muutaman perunarieskan mökkiviemisiksi. Matka sujui epäilyksistä huolimatta mainiosti ilman töppäilyjä ja asetuttuamme ns. mökiksi, pääsimme rieskojen kimppuun!


Vein mökille vielä vesimeloninkin. Lauantaina lähdettiin veneilemään ja vesimelonin raadot jäivät ulos pöydälle. Kun tulimme takaisin,  löydettiin jotenkin kovin hellyyttävä tapaus. Jonkin näköinen koppakuoriainen oli löytänyt tiensä vesimelonille ja päättänyt ruveta syömään sitä. Kyllä se kai sitten sillekin maistui, kun se ei meinannut siitä millään irroittautua. Kun sen sitten vihdoin sai tökittyä irti, tarrautui se kepin päähän kun omaansa <3 "Tämä on
minun!"
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti