maanantai 10. kesäkuuta 2013

Monster high Draculaura -kakku

Sana kakkupaakarista on kiertänyt jo työporukan keskuuteen.
Työkaverini sattui joskus näkemään luonnoksiani barbienukkekakusta ja tilasi sellaisen tyttärelleen.
Synttärisankari on hurahtanut Monster high -nimiseen lastensarjaan, joten mekko oli suunniteltava Draculauralle.

Suunnittelu oli toisaalta helppoa; musta-pinkkejä ruutuja ja rusettipäisiä pääkalloja. Vaikeaa oli saada mekko näyttämään monsterimaiselta, muttei liikaa halloweenmaiselta..


Suunnitelma valmiina ja kakkua tekemään!

Sokerikakun väliin tein kaksinkertaisen annoksen kinuskitäytettä. NAM!! Tuli niin hyvä täyte, että melkeinpä söin kaiken itse...
Täyttö ja muotoilu onnistuivat jopa yllättävän hyvin ja kivuttomasti vaikka kerroksia tuli kokoajan lisää.

Ensimmäinen ongelma tuli vastaan vasta siinä vaiheessa kun aloin asettelmaan suklaaruutuja paikoilleen. Ulkona paahtava ihana 27 asteen lämpötila lämmitti keittiötäkin kiitettävästi. Eli kun pakkasessa jähmettyneet suklaaruudut otti pöydälle, olivat ne samantien sulaa. Ei muuta kun pakkasesta omenahillorasia suklaaruutujen alle ja jo helpotti.

Seuraavaksi oli hyvä huomata, että kakusta tulikin hurjasti isompi, mitä olin olettanut. Näin ollen suunnitelma ei tulisi missään tapauksessa onnistumaan...
Eli tästä eteenpäin jatkoin soveltaen. Mutta ei se mitään. Voi jopa olla että kakusta tuli paremman näköinen näin, kuin että oisin väkisin seurannut suunnitelmaa.

Pieninä yksityiskohtina glittergeelillä "timantteja" ja glitterhileellä kimallusta.

 Mitähän tuohon reunaan on tapahtunut...
En kyllä huomannut kuvattaessa lainkaan, nyt pistää silmään joka kuvassa.


Sekä sankari että kutsuvieraat olivat kuulemma tyytyväisiä näköön ja makuun. Nukkekin oli tänään jo päässyt tarhaan mukaan, vaikka eilen alotetusta kakusta on puolet vielä jäljellä. Mitähän tämän päivän raati tuumaa? Eilen nimittäin oli pikkuväen pippalot ja tänään vähän aikuisempaa juhlaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti